Jokainen iho on ainutlaatuinen ja parhaat tuotteet ovat niitä, jotka ovat erityisesti sinulle tehtyjä!

M.E. SkinLab kehittää dermo-kosmetiikkaa, joka perustuu yksinomaan AKTIIVISIIN LUONNON AINEISIIN. Cosmetics 27 -asiantuntijat ja -tutkijat etsivät uusia luonnonmolekyylitiivisteitä ja tutkivat niiden toimintaa, ottaen inspiraatiota luovaan innovaatioon luonnosta.

M.E. SkinLab:in työ on korkealaatuista ja priorisoi suorituskykyä, pyrkiessään luomaan ja kehittämään ainutlaatuisia tuotteita, jotka ovat aitoja, vilpittömiä ja eettisiä.

Cosmetics 27 ei ole vain uusi anti-ageing -sarja, vaan konkreettisen tutkimuksen tulos, jonka tärkeimpänä tavoitteena on tuotteen tehokkuus. Tuotteet on valmistettu tiukoin vaatimuksin. Cosmetics 27 tuotteissa ei ole käytetty parabeenejä, phenoxyetanolia, öljyjohdannaisia eikä silikonia.

Cosmetics 27 -sarjan nimi tulee siitä, että sarjan voide, BAUME 27 sisältää 27 huippu anti-ageing ainesosaa. Yksi ja tärkein niistä on Ayurvedic lääketieteessäkin jo tuhansia vuosia käytetty kasvi, Centella Asiatica. Tämä kasvi on tunnettu parantavista ominaisuuksistaan ja sitä pidetäänkin ´ikuisen nuoruuden lähteenä´.

Kosmetiikkaa mittatilaustyönä?

Cosmetics 27 on ihonhoitosarja, jonka tuotteita voi itse räätälöidä oman ihon tarpeiden mukaan. Kaikki sarjan tuotteet sopivat sekoitettaviksi keskenään, yhdistelemällä ne täydentävät toisiaan ja näin ne myös maksimoivat vaikutuksia ja saavat aikaan tuloksia. Sekoita 2 – 4 tuotetta keskenään. Keksi omasi!

Tässä 3 esimerkkiä päivä- ja yökäyttöön:


No 1 UUSI ja RAUHOITA – Näyttääkö ihosi sävyttömältä, ohuelta ja väsyneeltä?

Sekoita PÄIVÄKÄYTTÖÖN:

Sekoita YÖKÄYTTÖÖN:

 • 1 annos Baume 27
  + 3 tippaa Essence 27
  + 1 annos Complex 27 L


No 2 KORJAA ja RAVITSE – Onko ihosi menettänyt kuulautta ja kimmoisuutta? Ryppyjä ja juonteita kuivuudesta? Kuivia ja punoittavia alueita?

Sekoita PÄIVÄKÄYTTÖÖN:

 • 3 tippaa Essence 27
  + 1 annos Complex 27 R
  + 1/2 annos Complex 27 L

Sekoita YÖKÄYTTÖÖN:

 • 1 annos Baume 27
  + 3 tippaa Huile 27
  + 1 annos Complex 27 L


No 3 KORJAA Ja PARANNA – Pigmenttihäiriöitä? Ikä- tai aurinkoläiskiä? Karhea iho? Ikääntymisen merkkejä?

Sekoita PÄIVÄKÄYTTÖÖN:

 • 3 tippaa Essence 27
  + 1 annos Complex 27 C
  + 1/2 annos Complex 27 L

Sekoita YÖKÄYTTÖÖN:

 • 1 annos Baume 27
  + 3 tippaa Essence 27
  + 1/2 annos Complex 27 C

MUITA OHJEITA;

 1. sekoita tuotteet kämmenelläsi ennen levitystä
 2. levitä puhtaalle iholle (joka on puhdistettu 27 Cleanser:llä)
 3. älä unohda käyttää Essence 27 tuotetta, joka on ihosi KOSTEUDEN lähde
 4. vältä käyttämästä tuotetta liikaa, anna tuotteen vaikuttaa
 5. säätele tuotteiden yhdistelmiä ja rytmiä
 6. muista suojata ihoasi auringolta

Cosmetics 27 arvoja ovat

1. Korkeat standardit

Tuotteiden kehitys, koostumus, laatu ja vaarattomuus täyttävät dermo-kosmeettisten laboratorioiden käyttämät tiukat kriteerit. Vaativat työmenetelmät luottavat huippuluokan tieteellisiin menetelmiin (aktiivisten ainesosien tutkimus- ja valinta), laboratorio- ja muotoilumenettelyihin, ja testiprotokollaan (tuotteen tehon tarkistaminen). Tinkimättömän, tiukka lähestymistapa toteutetaan jokaisessa vaiheessa.

2. Innovaatio

Innovaatiota tapahtuu kaikilla tasoilla, Cosmetics 27 haluaa olla ratkaisevasti erilainen ja erottua lähestymistavallaan.

3. Suorituskyky

Suorituskyky, tulokset ja turvallisuus ovat olennainen osa lähestymistapaa. Tuotteet eivät lupaa mitään ilman todellisia tuloksia.

4. Etiikka

Cosmetics 27 uskoo vilpittömyyteen, rehellisyyteen ja eettisiin arvoihin. Cosmetics 27 noudattaa tunnollisesti dermo-kosmeettisia määräyksiä ja ottaa huomioon luonto- ja ympäristöasiat.

Cosmetics 27

Tuoteryhmät