Curaloe

Curaloe ja Aloe Vera kasvi – Luonnon lahja terveelle elämälle

Aloe Vera on eniten myyty Aloe kasvilajike, sen lehtien prosessoimisesta on kehittynyt maailmanlaajuinen teollisuus. Kosmetiikkateollisuudessa, sitä käytetaan monien tuotteiden perusaineena. Esimerkkejä tästä ovat useat voiteet, saippuat, shampoot, kasvojen puhdistusaineet yms. Elintarvike- ja lääketeollisuudessa sitä käytetaan terveysjuomien ainesosana. Curacaon Ecocity Projektissa käytetään uusinta tekniikkaa Aloe Veran sadonkorjuussa, joka tehdään luonnonmukaisesti.
Aloe Veran salaisuudet:

Löydät Aloe Veran ainesosana monista erilaisista ​​tuotteista, kuten voiteet, pesuaineet, wc-paperi ja hammastahna, voit jopa syödä ja juoda sitä. Mutta mikä on Aloe Veran salaisuus ja mitkä ovat sen ainutlaatuiset ominaisuudet?

Toisin kuin yleisesti luullaan, Aloe Vera ei ole sukua kaktus, vaan lilja kasveille, joihin kuuluvat mm. sipuli ja valkosipuli. On olemassa yli 400 erilaista Aloe -lajiketta, jotka yleisesti tunnetaan autiomaan kasveina, koska viihtyvät lämpimässä, kuivassa ilmastossa.

Aloe Vera, aloe barbadensis miller, tunnetaan myös nimellä Curaçao Aloe, on tunnettu sen parantavista vaikutuksistaan. Aloe Vera on kuulunut maailman tärkeimpiin lääkekasveihin. Aloe Vera kasvin lehtien sisällä olevaa massaa kutsutaan Aloe geeliksi, joka on tärkein osa kasvia. Kun tämä 'massa' käsitellään tuotantolaitoksessa saadaan siitä kirkasta, ruskehtavaa nestettä, jota kutsutaan Aloe Vera mehuksi. Aloe Vera mehu on erittäin suositeltava ravintolisänä.

Puhdas Aloe Vera geeli sisältää yli 75 ravintoainetta, kuten vitamiineja, mineraaleja, entsyymejä, aminohappoja, ja eri Fyto -ravintoaineita. Lisäksi, Aloe Vera sisältää glukomannoosia, monimutkaista polysakkaridia, joka koostuu “lyhyista” ja “pitkistä” sokerikannoista. “Lyhyet” sokerikannat pelaavat erittäin tärkeää roolia vaurioituneiden solujen parantamisessa ja ne aktivoivat immuunijärjestelmää. “Pitkät” sokerikannat suojelevat ihmisvartaloa bakteerien ja virusten hyökkäyksiltä eliminoiden niitä. Aloe Vera, joka tuotetaan Curaçaolla sisältää poikkeuksellisen suuret pitoisuudet näitä ravintoaineita, mikä johtunee saaren ilmastosta, jossa Aloe Vera viihtyy erinomaisesti.

Curaloe-tuotteet

Curaloe

Tuoteryhmät