Sesderma

Tohtori Gabriel Serranon johdolla Espanjassa luotiin vuonna 1989 tutkimus- ja tuotantokeskus SeSGroup. Yrityksen missio on tarjota dermatologeille ja kosmetologeille sekä kuluttajille, laadukkaita dermatokosmeettisia tuotteita ja hoitoja.

SeSGroupin vahvuus on laaja tuotevalikoima ja sen tarjoama mahdollisuus löytää tuotteita kaikille ihotyypeille, erilaisiin ongelmiin ja tarkoituksiin. Tuotteet ovat täysin turvallisia ja hyvin tehokkaita perusteellisen farmaseuttisen tuotteiden tarkastusjärjestelmän ansiosta. Yhteensä tuotevalikoimassa on yli 200 eri tuotetta ja dermatokosmeettista hoitoa, jotka on tuotettu ISO-standardien mukaisesti.

Sesderma -tuotteissa käytetään aktiiviaineiden imeyttämiseen mikroskooppisen pieniä onttoja rakkulamaisia palloja - liposomeja. Tehoaineiden kapselointi takaa niiden aktiivisuuden ja valvotun imeytymisen ihon syvempiin kerroksiin. Nanoteknologiset tuotteet antavat ihonhoidossa nopeita ja näkyviä tuloksia.

FACTOR G RENEW - Palauttavat ja vahvistavat tuotteet

Factor G -tuotteet vahvistavat ja tukevat ihon luonnollisia toimintoja. Tuloksena on elinvoimainen ja terve iho. Ihosta tulee kaunis, nuorekas ja kirkas.

FILLDERMA - Ryppyjä tasoittavat tuotteet

Fillderma -tuotteet ovat vaihtoehto täyteaine- ja pistoshoidoille. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä, kivuttomia sekä turvallisia.

RETISES - Nuorentavat ja kiinteyttävät tuotteet

Tehokkaat retinolituotteet takaavat näkyvät ihonhoitotulokset.

C-VIT AX+ Antioksidantit

C-vitamiinilla on aina ollut hyvin tärkeä rooli ihonhoitotuotteissa. Nykyään on tärkeää, missä muodossa C-vitamiinia tuotteissa käytetään, jotta vaikutus olisi mahdollisimman tehokas. Sesderma C-VIT AX+ -tuotteissa käytetään stabiilia etyyli-askorbiinihappoa tai nanoteknologista erittäin tehokasta C-vitamiinin ja antioksidanttien yhdistelmää.

Sesderma-tuotteet

Sesderma

Tuoteryhmät