Stratum C – Kehitetty erityisesti vaihdevuosi-iholle

Readingin yliopiston kehittämä ihonhoitosarja on tehty erityisesti vaihdevuosi-ikäisen iholle. Brändin kasvava suosio vajaassa vuodessa on aiheuttanut valtavan kysynnan Stratum C tuotteista, ei vain Britanniassa, mutta kansainvälisesti.

Tieteen hyväksikäyttöä ihonhoidossa, kun sitä eniten tarvitaan? Suuri määrä aktiivisia peptidejä kaksinkertaistavat kollageenin tuotantoa, poistavat olemassa olevia ryppyjä ja täydentävät menetettyjä vitamiini varastoja, samalla kun käytetään mahdollisimman vähän säilöntäaineita.

  • Tuotteet sisältävät mahdollisimman vähän säilöntäaineita
  • Ei aurinkosuojakerrointa syystä – monet SPF tuotteissa käytetyt kemikaalit eivät sovellu herkälle iholle
  • Tuotteet ovat hyvin luonnollisia
  • Sisältää hyaluronihappoa, Matrixyliä ja muita peptidejä. Stratum C tuotteet sisältävät 12 kertaa enemmän Matrixyliä kuin mitkään 'high street' tuotteet markkinoilla
  • Stratum C vähentää syviä ryppyjä jopa 45 % ja lisää ihon toonisuutta lähes 20 %

Stratum C käyttää 6 peptidin yhdistelmää täydentamään menetettyä kollageenia ja ’hyökkäämään’ nykyisiä ryppyjä vastaan. Näiden peptidien suuri pitoisuus on ratkaisevan tärkeää, koska kliiniset tutkimukset osoittavat, että alle 2 %:n pitoisuus on tehotonta. Stratum C käyttää korkeinta pitoisuutta (jopa 12 kertaa suurempaa kuin muut 'high street' tuotteet), jonka on osoitettu stimuloivan ihon tuottamaan lähes kaksinkertaisen määrän kollageenia ja saaden näin kasvot näyttämään täyteläisimmiltä ja säteilevämmiltä sekä suojatuksi uusien ryppyjen muodostumiselta.

Stratum C tuotteet eivät sisällä parabeeneja, EDTA, DEA, BHA, BHT, ftalaattia, formaldehydia ja MI. Tuotteissa käytetään vain miedoimpia säilöntäaineita, unohtamatta että iho on ohuempi ja herkempi juuri vaihdevuosi aikana. Tuotteet eivät myoskään sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita.

UUTUUS STRATUM C MENOPAUSE VITALITY EYE SERUM
Silmänympärysseerumi, joka ei ainoastaan paranna kollageenin määrää, vaan stimuloi verenkiertoa silmien ympärillä, vähentäen näkyvästi tummia ja turvonneita alueita. Yhdistettynä Stratum C:n käyttämiin ylellisiin anti-ageing ainesosiin seerumi palauttaa silmän nuorekkaan ja terveen hehkun, täydentäen kosteustasoja ja vähentäen olemassa olevia juonteita ja ryppyjä.
Katso lisää

UUTUUS STRATUM C MENOPAUSE SKIN CALMING TONER
Rauhoittava kasvovesi tehokkaalla antioksidanttisuojalla, joka sisältää mm. koentsyymia Q10 ja Hyaluronihappoa. Kasvovesi kiinteyttää ihoa, ylläpitää tervettä pH-tasapainoa sekä tarjoaa suojaa vapailta radikaaleilta, jotka nopeuttavat ikääntymistä ja vahingoittavat ihosoluja.
Katso lisää

STRATUM C MENOPAUSE PROTECT CREAM
Ylellinen kasvoja kosteuttava yö- ja päivävoide kaikille ihotyypeille, joka sisältää Stratum C :n ainutlaatuisen kollageenia tuottavan peptidi yhdistelmän yhdistettynä parhaimpiin kosteuttaviin ainesosiin, hyaluronihappoon, skvalaaniin (Squalane) seka A- ja E-vitamiineihin.
Katso lisää

STRATUM C MENOPAUSE REPAIR SERUM
Erittäin tehokas intensiivinen ryppyjä vähentävä multi- peptidi seerumi jo olemassa oleviin ryppyihin. Sisältää suuren määrän hyaluronihappoa ja Irlannin merilevää kosteuttamaan.
Katso lisää

STRATUM C MENOPAUSE SKIN GENTLE CLEANSER
Ravitseva syväpuhdistava puhditusaine perustuu ruusunkiulukansiemenöljyyn (Rose Hip Seed Oil). Sisältää runsaasti A-, C- ja E-vitamiineja tasapainoittaakseen epäpuhtauksien poistamista ja menetettyjen ihosolujen uudistamista.
Katso lisää

STRATUM C MENOPAUSE PIGMENT CORRECTION GEL
Tieteellisesti suunniteltu vähentämään ja estämään tummia, iän tuomia ihomuutoksia estämällä ihon melaniinin synteesiä, jota altistuminen auringolle aiheuttaa. Sisältää oliivin lehtia, sinkkia ja C-vitamiinia. Tämä geeli on erittäin tehokas hoito vähentämään hyperpigmentaatiota, parantamaan kollageenin tuotantoa ja tarjoamaan antioksidantti suojaa.
Katso lisää

STRATUM C MENOPAUSE SPOT RELIEF
Täplät ja finnit ovat ei-toivottuja vaihdevuosi sivuvaikutuksia. Stratum C Spot Relief on ainutlaatuinen yön yli käytettävä tuote, joka sisältää rikkiä, salisyylihappoa ja sinkkioksidia. Käytettäväksi paikallisesti vain ongelma kohtaan.
Katso lisää

Silmänympärys
Koska kaikki Stratum C:n tuotteet kehitettiin herkälle vaihdevuosi iholle, sisältäen hyvin alhaisen määrän kemiallisia säilöntäaineita, ne ovat ihanteellisia käytettäväksi silmien ympärillä. Saat parhaan tuloksen kun levität tuotteen ensin poskelle pyörivin liikkein, jonka jälkeen jatka levittämistä sormenpäillä silmänympärysiholle.

Stratum C …
… Kun sitä eniten tarvitset.

Stratum C

Tuoteryhmät