Jokainen iho on ainutlaatuinen ja parhaat tuotteet ovat niitä, jotka ovat erityisesti sinulle tehtyjä!

M.E. SkinLab kehittää dermo-kosmetiikkaa, joka perustuu yksinomaan AKTIIVISIIN LUONNON AINEISIIN. Cosmetics 27 -asiantuntijat ja -tutkijat etsivät uusia luonnonmolekyylitiivisteitä ja tutkivat niiden toimintaa, ottaen inspiraatiota luovaan innovaatioon luonnosta.

M.E. SkinLab:in työ on korkealaatuista ja priorisoi suorituskykyä, pyrkiessään luomaan ja kehittämään ainutlaatuisia tuotteita, jotka ovat aitoja, vilpittömiä ja eettisiä.

Cosmetics 27 ei ole vain uusi anti-ageing -sarja, vaan konkreettisen tutkimuksen tulos, jonka tärkeimpänä tavoitteena on tuotteen tehokkuus. Tuotteet on valmistettu tiukoin vaatimuksin. Cosmetics 27 tuotteissa ei ole käytetty parabeenejä, phenoxyetanolia, öljyjohdannaisia eikä silikonia.

Cosmetics 27 -sarjan nimi tulee siitä, että sarjan voide, BAUME 27 sisältää 27 huippu anti-ageing ainesosaa. Yksi ja tärkein niistä on Ayurvedic lääketieteessäkin jo tuhansia vuosia käytetty kasvi, Centella Asiatica. Tämä kasvi on tunnettu parantavista ominaisuuksistaan ja sitä pidetäänkin ´ikuisen nuoruuden lähteenä´.

Kosmetiikkaa mittatilaustyönä?

Cosmetics 27 on ihonhoitosarja, jonka tuotteita voi itse räätälöidä oman ihon tarpeiden mukaan. Kaikki sarjan tuotteet sopivat sekoitettaviksi keskenään, yhdistelemällä ne täydentävät toisiaan ja näin ne myös maksimoivat vaikutuksia ja saavat aikaan tuloksia. 

Cosmetics 27

Tuoteryhmät