ILASH, IBROW, ISKIN, IHAIR

Kolme supersuosittua tuotetta Yhdysvalloista.

ILASH
Mikä olisikaan vielä parempaa kuin hyvä maskara? Seerumi, joka saa ripset kasvamaan! Kaikkihan me haluamme pitkät ja hurmaavat ripset. Kiitos innovatiisen teknologian nyt se on mahdollista ILASH -seerumilla, jopa kolmessa viikossa.

IBROW
Ohenevat ja vähäiset kulmakarvat ovat monien ongelma, mikä voi johtua ikääntymisestä, jostain sairaudesta tai jos kulmia on nypitty liikaa. Nyt IBROW® -hoitoseerumilla voit vihdoin saavuttaa haluamasi paksummat, tuuheammat ja terveemmät kulmat vain neljässä viikossa!

ILASH ja IBROW -tuotteet ovat tutkittuja ja dermatologisesti testattuja. Ne sisältävät patentoidun yhdistelmän kosteuttavia ja hoitavia luonnon peptidejä, jotka on kohdistettu stimuloimaan silmäripsien/kulmakarvojen kasvua sekä vahvistamaan ohenevia ja harvenevia silmäripsiä/kulmakarvoja. Tulokset näkyvät jopa kolmessa viikossa! Sopivat myös herkälle iholle ja herkille silmille! Nämä tuotteet eivät ärsytä. ILASH -seerumi sopii käytettäväksi myös ripsipidennysten kanssa vahvistamaan omia ripsiä.

ISKIN / LIPADDICT
Voisitko ajatella, että huulipuna on kaikki mitä tarvitset? Mieti uudelleen! Ikääntyessämme rypyt suun ja huulien ympärillä kehittyvät, kun iho menettää kollageenia, joka pitäää ihon täyteläisenä ja sileänä. Kasvoista katoaa rasvaa, mikä vaikuttaa myös huulien täyteläisyyteen. Tupakointi, aurinko ja ympäristötekijät vaikuttavat myös huuliryppyjen syntyyn.

LIPADDICT -huulihoide parantaa huulten kokoa ja täyteläisyyttä. Vähentää ryppyjä ja juonteita huulissa, ilman täyteaineita. Hoitaa ja kosteuttaa huulia, auttaen tekemään niistä sileät ja pehmeät. Saatavana 12 houkuttelevaa sävyä.

Peptidit, tripeptidit ja Merileväuutteen kollageeni auttavat lisäämään omaa kollageenin tuotantoa, saaden huulet näyttämään nuorekkaammilta ja täyteläisemmiltä. C-, E- ja K-Vitamiinit ja orgaaniset kasviuutteet toimivat voimakkaina antioksidantteina (anti -ageing ominaisuus). Orgaaniset kosteuttavat öljyt, kuten jojobaöljy, aprikoosi öljy, avokadoöljy ja viinirypäleen siemenöljy auttavat kosteuttamaan, pehmentämään ja tasoittamaan huulia.

IHAIR

UUTUUS! Hiusten kasvua lisäävä seerumi

Ratkaisu luonnolliseen hiustenlähtöön, miehille ja naisille

Läpimurto hiusten kasvuun, seerumi miehille ja naisille , hienoille, harvenneille, hauraille ja oheneville hiuksille.

Sisältää luonnon proteiineeja ja peptidejä, jotka stimuloivat hiusten kasvua.Edistää paksumpien ja vahvempien hiuksen kasvua.Hoitaa ja suojaa hiuksia ja niiden katkeamista.Palauttaa normaalin, terveen hiuksen kasvusyklin.Valmistaja: Fraser Research Labs Inc New York USA

ILASH, IBROW, ISKIN, IHAIR

Tuoteryhmät