SESDERMA

SESDERMA - 25 vuotta kokemusta ja dermatologisia innovaatioita

Vuonna 1989 perustetun Sesderma -yhtiön taustalla on tohtori Gabriel Serranon johtama ihotautilääkäriryhmä. Serrano itse oli erikoistunut iho-ongelmien ratkaisemiseen uudenlaisia menetelmiä käyttäen. Lopulta tämä johti Sesderma -dermatokosmetiikka-yrityksen perustamiseen.

Yrityksen missio on tarjota dermatologeille ja kosmetologeille sekä kuluttajille, laadukkaita dermatokosmeettisia tuotteita ja hoitoja.

SeSGroupin vahvuus on laaja tuotevalikoima ja sen tarjoama mahdollisuus löytää tuotteita kaikille ihotyypeille, erilaisiin ongelmiin ja tarkoituksiin. Tuotteet ovat täysin turvallisia ja hyvin tehokkaita perusteellisen farmaseuttisen tuotteiden tarkastusjärjestelmän ansiosta. Yhteensä tuotevalikoimassa on yli 200 eri tuotetta ja dermatokosmeettista hoitoa, jotka on tuotettu ISO-standardien mukaisesti.

Sesderma -tuotteissa käytetään aktiiviaineiden imeyttämiseen mikroskooppisen pieniä onttoja rakkulamaisia palloja - liposomeja. Tehoaineiden kapselointi takaa niiden aktiivisuuden ja valvotun imeytymisen ihon syvimpiin kerroksiin. Nanoteknologiset tuotteet antavat ihonhoidossa nopeita ja näkyviä tuloksia.

C-VIT AX+ - Antioksidantit
C-vitamiinilla on aina ollut hyvin tärkeä rooli ihonhoitotuotteissa. Nykyään on tärkeää, missä muodossa C-vitamiinia tuotteissa käytetään, jotta vaikutus olisi mahdollisimman tehokas. Sesderma C-VIT AX+ -tuotteissa käytetään stabiilia etyyli-askorbiinihappoa tai nanoteknologista erittäin tehokasta C-vitamiinin ja antioksidanttien yhdistelmää.
Näytä tuotteet »

DAESES - Kiinteyttävät tuotteet
Daeses -Tuotteilla on välitön kohottava ja pitkäkestoinen kiinteyttävä vaikutus. Tuotteet sisältävät vallankumouksellista DMAE-tehoainetta eli dimetyyliaminoetanolia. Luonnollinen aktiiviaine kiinteyttää ihoa ja tekee siitä tasaisemman ja joustavamman.
Näytä tuotteet »

FACTOR G RENEW - Palauttavat ja vahvistavat tuotteet
Factor G -tuotteet vahvistavat ja tukevat ihon luonnollisia toimintoja. Tuloksena on elinvoimainen ja terve iho. Ihosta tulee kaunis, nuorekas ja kirkas.
Näytä tuotteet »

FILLDERMA - Ryppyjä tasoittavat tuotteet
Fillderma -tuotteet ovat vaihtoehto täyteaine- ja pistoshoidoille. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä, kivuttomia sekä turvallisia.
Näytä tuotteet »

HIDRADERM HYAL - Kosteuttavat tuotteet
Hyal -Tuotteiden teho perustuukolmeen eri hyaluronihappoon. Monipuolinen hyaluroni-happoyhdistelmä takaa, että kosteus ulottuu kaikkiin ihon kosteutuksessa mukana oleviin kerroksiin. Tuotteiden syväkosteuttava vaikutus tasoittaa välittömästi ihon pieniä ryppyjä ja ilmejuonteita.
Näytä tuotteet »

RETISES - Nuorentavat ja kiinteyttävät tuotteet
Tehokkaat retinolituotteet takaavat näkyvät ihonhoitotulokset.
Näytä tuotteet »

RETIAGE - Tehokkaat ryppyjä ehkäisevät, iholle hellävaraiset tuotteet
Näytä tuotteet »

RESVERADERM - Solujen DNA:ta suojaavat, ihon vanhenemista hidastavat tuotteet
Näytä tuotteet »

SESDERMA-tuotteet

SESDERMA

Tuoteryhmät