SESDERMA

Teknologia ihosi palveluksessa

Ihon hyvinvointia ja kauneutta edistävät Sesderma -tuotteet perustuvat huolelliseen tutkimus- ja kehitystyöhön.

SESDERMA - 30 vuotta kokemusta ja dermatologisia innovaatioita

Vuonna 1989 perustetun Sesderma -yhtiön taustalla on tohtori Gabriel Serranon johtama ihotautilääkäriryhmä. Serrano itse oli erikoistunut iho-ongelmien ratkaisemiseen uudenlaisia menetelmiä käyttäen. Lopulta tämä johti Sesderma -dermatokosmetiikkayrityksen perustamiseen.

Nykyaikaista dermatologiaa jo 30 vuotta edistäneen brändin filosofia on havainnoida tarkasti ihon tarpeita ja vastata niihin alan uusimman tieteellisen osaamisen  ja kliinisten tutkimusten  avulla.

Sesderma tekee tiivistä yhteistyötä lääketieteen ammattilaisten ja kuluttajien kanssa. Yhteistyökumppaneitamme ovat alan parhaat dermatologit, lääkärit ja tutkijat sekä alan johtavat eurooppalaiset laboratoriot.

Tuotteidemme valmistuksessa käytetään vain parhaita puhtaita tehoaineita ja teknisesti kehittyneimpiä prosesseja.

NANOTEKNOLOGIA - dermatologian vallankumous

Nanoteknologia on tehnyt mahdolliseksi tuotteiden aktiivisten ainesosien liposomaalisen kapseloinnin ja kuljettamisen ihon syvimpiin kerroksiin, missä niiden tarve on suurin. Kun niin sanottujen lipidikuplien rakenne on samanlainen kuin solukalvolla, aktiiviaineiden vaikutus vakautuu ja tehostuu ja niiden mahdolliset haittavaikutukset vähenevät. Silloin ihonhoidossa saavutetaan myös aiemmin mahdottomana pidettyjä tuloksia. 

Genokosmetiikka tarkoittaa nanoteknisten tuotteiden uutta sukupolvea, joka vaikuttaa ihosolujen DNA:han ja pyrkii tätä kautta estämään ihon ikääntymiseen liittyviä muutoksia. Geenipohjainen kosmetiikka vaikuttaa suoraan ongelman lähteisiin, ei seurauksiin, mikä on sen tärkein ero tavanomaiseen kosmetiikkaan verrattuna.


AZELAC - tehokas hoito herkälle ja punoittavalle iholle
Korvaamaton tuotelinja herkälle, helposti ärsyyntyvälle iholle ja hentojen kapillaarien vuoksi punoituksesta kärsivälle iholle. AZELAC auttaa lievittämään myös couperosan ja ruusufinnin oireita.
Näytä tuotteet »

AZELAC RU - vaalentavat tuotteet kaiken tyyppisille pigmenttiläiskille
Monet tekijät aiheuttavat pigmenttiläiskiä. Auringon UV-säteily, raskaus ja ikääntyminen ovat niistä muutamia. Läiskät ovat pääasiassa kosmeettinen ongelma, sillä ne sijaitsevat yleensä kehon näkyvillä alueilla, kuten kasvoissa, käsissä ja dekolteella. Sopiva hoitotuote valitaan aina ihotyypin ja pigmenttiläiskän intensiteetin mukaan.
Näytä tuotteet

BEAUTY TREATS - naamiot
Näytä tuotteet

C-VIT AX+ - antioksidantit kirkastavat ihoa
C-vitamiinilla on aina ollut hyvin tärkeä rooli ihonhoitotuotteissa. Nykyään on tärkeää, missä muodossa C-vitamiinia tuotteissa käytetään, jotta vaikutus olisi mahdollisimman tehokas. Sesderma C-VIT AX+ -tuotteissa käytetään stabiilia etyyli-askorbiinihappoa tai nanoteknologista erittäin tehokasta C-vitamiinin ja antioksidanttien yhdistelmää.
Näytä tuotteet »

DAESES - välitön ja pitkäkestoinen kiinteyttävä vaikutus
Daeses -Tuotteilla on välitön kohottava ja pitkäkestoinen kiinteyttävä vaikutus. Tuotteet sisältävät vallankumouksellista DMAE-tehoainetta eli dimetyyliaminoetanolia. Luonnollinen aktiiviaine kiinteyttää ihoa ja tekee siitä tasaisemman ja joustavamman.
Näytä tuotteet »

FACTOR G RENEW - palauttaa nuoruuden kollageenin avulla
Factor G -tuotteiden tärkein tehoaine on Nicotiana benthamiana -kasvista saatu 100-prosenttisen kasviperäinen kasvutekijä, joka todistetusti parantaa kollageenin ja elastiinin synteesiä 76 %. Vaikutukset ovat näkyviä: rypyt vähenevät, iho näyttää nuorekkaalta ja terveeltä, sen kosteuspitoisuus lisääntyy ja väri tasoittuu.
Näytä tuotteet »

FERULAC - ferulahappo suojaa erityisen hyvin ihoa vapailta radikaaleilta
Yleensä antioksidantit suojaavat ihoa yhdeltä tai kahdelta eri tyyppiseltä vapaalta radikaalilta, mutta ferulahappo tehoaa jopa kolmeen erilaiseen vihulaiseen. Ferulahappo on tämän ansiosta omiaan iholle syntyneiden läiskien ja värimuutosten häivyttämisessä sekä juonteiden ja ryppyjen silottamisessa. Ferulahapon on jopa todettu imevän itseensä osan UV-säteistä sekä kiinteyttävän ihoa.
Näytä tuotteet »

FILLDERMA - Ryppyjä tasoittavat tuotteet
Fillderma -tuotteet ovat vaihtoehto täyteaine- ja pistoshoidoille. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä, kivuttomia sekä turvallisia.
Näytä tuotteet »

HIDRADERM HYAL - kosteuttavat tuotteet
Hyal -Tuotteiden teho perustuukolmeen eri hyaluronihappoon. Monipuolinen hyaluroni-happoyhdistelmä takaa, että kosteus ulottuu kaikkiin ihon kosteutuksessa mukana oleviin kerroksiin. Tuotteiden syväkosteuttava vaikutus tasoittaa välittömästi ihon pieniä ryppyjä ja ilmejuonteita.
Näytä tuotteet »

HIDRADERM TRX - kosteuttavat ja depigmentoivat tuotteet
Tehokkaan yhdistelmä ihoa vaalentavia ja syväkosteuttavia vaikuttavia aineita. Antioksidantti, suojaava ja vahvistava.
Näytä tuotteet »

MANDELAC - hellävarainen alfa-hydroksihappo (AHA)
Glykolihapon vastine herkälle iholle. Mantelihappo on luonnollinen AHA-happo, jolla on ikääntymistä estävä, talineritystä säätelevä ja pigmenttihäiriöitä vaalentava vaikutus. Mantelihappo vaikuttaa tehokkaasti ja ihoa ärsyttämättä. Se on ihanteellinen tehoaine myös valovanhenevalle iholle.
Näytä tuotteet »

MESOSES - ihoa nuentava cocktail kaikille ihotyypeille
MESOSES -tuotesarja stimuloi ihosolujen toimintaa ja nopeuttaa ihon uusiutumista. Tiivistetty aktiivisten ainesosien yhdistelmä antaa iholle mesoterapeuttisen tuloksen. Mesoses tuotteet lisäävät ihon kirkkautta, vähentävät pieniä viivoja sekä ryppyjä, kiinteyttävät ja vahvistavat ihoa, vähentävät ihon kuivuutta ja tasoittavat ihon väriä.
Näytä tuotteet »

LIPOSOMAL MISTS - antiageing sumutteet
Näytä tuotteet »

OCEAN SKIN - merestä peräisin olevia aktiivisia ainesosia
Kosteuttaa, uudistaa ja palauttaa ihon luonnollisen joustavuuden aktiivisten ainesosien ansiosta. OCEANSKIN tuotteet on tarkoitettu kuivan ja herkän ihon hoitoon sekä ihon ikääntymisen vaikutusten torjuntaan. Sisältää merestä peräisin olevia aktiivisia ainesosia kuten spirulina, merikollageeni, merilevä ja kaviaariuute, sekä ainutlaatuinen Ses Hydra Complex, joka perustuu luonnollisiin öljyihin ja voihin.

Nanoteknologian ansiosta OCEANSKIN-sarjan vaikuttavat aineet on kapseloitu liposomeihin, jotka maksimoivat niiden tehokkuuden ja takaavat paremman imeytymisen.
Näytä tuotteet »

REPASKIN - parantaa valovaurioita vaikuttamalla solujen DNA:han.
Tutkitusti tehokas ja tuloksellinen SHIELD SYSTEM -teknologia suojaa ja parantaa ihosolujen DNA:ta.Ainutlaatuiset tuotteet estävät ryppyjen, pigmenttimuutosten, polttamien ja muiden auringon aiheuttamien vaurioiden syntyä ihossa.
Näytä tuotteet »

RESVERADERM - suojaa solujen DNA:ta 
Aktivoi ihon pitkäikäisyysgeenejä (SIRT-1) stimuloimalla ihosolujen uusiutumista, suojaamalla niiden DNA:ta ja pidentämällä solujen elinikää.

Kiireinen elämäntapa, stressi ja unen puute vahingoittavat ihoa ja nopeuttavat sen ikääntymistä. RESVERADERM ANTIOX -tuotteet sisältävät viinirypäleistä saatua tehokasta antioksidanttista resveratrolia, joka vahvistaa ja suojaa ihoa.
Näytä tuotteet »

RETIAGE - Tehokkaat ryppyjä ehkäisevät, iholle hellävaraiset tuotteet
Näytä tuotteet »


RETISES - Nuorentavat ja kiinteyttävät tuotteet
Tehokkaat retinolituotteet takaavat näkyvät ihonhoitotulokset.
Näytä tuotteet »

SAMAY - ihoa nuorentava linja herkälle, kuivalle ja ikääntyvälle iholle

Samay-tuotteiden sisältämät luonnolliset aktiiviaineet rauhoittavat herkkää ihoa ja toimivat samalla ikääntymisen vastaisesti. Puuvillasiemenöljyn ja maitoproteiinien yhdistelmä vahvistaa ihon puolustuskykyä sekä rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Tuotteet sisältävät kasviperäisiä bio-retinoideja eli ihonsisäisesti vaikuttavia aineita, jotka estävät ikääntymistä ihoa ärsyttämättä. Samay-tuotteet ovat parabeenittomia sekä allergeenittomia ja sisältävät hypoallergisia tuoksuja.


Näytä tuotteet


SENSYSES - puhdistusaineet sisältävät liposomisesti kapseloituja tehoaineita
Näytä tuotteet »

SERENITY - sisältää yölepoa suosivien aktiiviaineiden yhdistelmän, joka vähentää ikääntymisen merkkejä.

Yö on Zen -hetkesi, rentouttavin aika. Kehosi rentoutuessa ihosi on erittäin vastaanottavainen. Kosmetiikan aktiiviset ainesosat vaikuttavat tehokkaasti ja saavat aikaan hyviä ihonhoitotuloksia. Rauhallinen uni vaikuttaa ihon hyvinvointiin ja kauneuteen. Bioaktiiviset aineet ja uutteet pystyvät vähentämään ihon stressiä ja tasapainottamaan ihonhoitotoiintoja yöunen aikana.

Serenity -sarjan vaikuttavat aineet:

MELATONIINI: Endogeeninen hormoni, joka säätelee unta. Ihossa ja karvatupessa löytyy melatoniinireseptorit, jotka osallistuvat melatoniinin synteesiin ja lisäävät solujen energiaa.

MAGNESIUM: Ihoa tehokkaasti kosteuttava. Kollageenisynteesiin välttämätön edeltäjä (proliini ja hydroksiproliini). Lisää energiaa metabolisella tasolla.

SINISEN JA VALKOISEN LOOTUSKUKAN UUTE: Korkea flavonoidi- ja antosyaniinipitoisuus - antioksidanttinen vaikutus Eteeriset öljyt - rentouttavat ominaisuudet Vähentää ryppyjä, kosteuttaa ja vahvistaa ihoa

ADENOSIINI: Molekyyli, jota kaikki ihosolut käyttävät toimintojensa maksimoimiseksi. Korkea anti-aging-vaikutus, joka stimuloi kollageenisynteesiä.

ORGAANINEN PII: piidioksidi eli silika on piin ja hapen yhdiste. Ihon sidekudoksen ainesosa - vaikuttaa GAG muodostumiseen. Vahvistaa ihon matriksia jaepidermiksen kiinnittymistä dermikseen.

AMINOHAPOT: Arginiini, asparagiinihappo, glysiini, alaniini, seriini, valizini, proliini, treoniini, isoleusvini, histiini, fenyylialaniini Kosteuttavat, parantavat elastisuutta, vahvistavat matriksiaja stimuloivat soluenergiaa.

HYALURONIHAPPO: Pienimolekyylinen hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti muodostamalla ihon pinnalle kalvon. Vähentää kosteuden haihtumista epidermiksestä ja nostaa ihon sisäistä kosteudensietokykyä.
Näytä tuotteet »

SESGEN 32 - vaikuttaa geenien toimintaan solujen elinikää pidentämällä ja solujen biorytmejä synkronoimalla
Näytä tuotteet »

SKIN ROLLERIT
Näytä tuotteet »

SESDERMA-tuotteet

SESDERMA

Tuoteryhmät