Nacomi

NACOMI® -ihonhoitotuotteet

Herkullista luonnonkosmetiikkaa koko vartalolle 'Freshly Baked Papaya Pie', 'Summer in Greece', 'Mango Macarons', 'Vanilla Creme Brule'... Nämä ihanat nimet ovat esimerkkejä Nacomin ihonhoitosarjasta. Nacomi tarjoaa herkullisia, luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita, jotka sopivat herkällekin iholle. Sarjaan kuuluu laaja valikoima tuotteita vartalon ja kasvojen ihon hoitoon: mm. kuorintoja, suihkutuotteita, vartalovoiteita, ja kasvonaamioita. Tuotteet on pakattu houkuttelevasti, niissä on ihanat tuoksut ja niiden koostumukset ovat ihanan pehmeitä ja ravitsevia. Tuotteissa ei käytetä mikromuoveja, ne ovat luonnonmukaisia ja useimmat niistä myös vegaanisia.

Tuotteet on valmistettu laadukkaista luonnonmukaisista raaka-aineista ja suurin osa tuotteista sopii myös vegaaneille. Tuotteiden säilyvyyden varmistamiseksi on käytetty joko E-vitamiinia ta mietoa EcoCert-sertifioitua säilöntäainetta. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Tuotteiden ainesosat ovat peräisin luonnosta: kylmäpuristettuja öljyjä, uutteita ja savea on käytetty sekä niiden puhtaassa muodossa että osana uniikkeja luonnonkosmetiikkayhdisteitä. Tuotteet eivät sisällä allergeeneja, SLS/SLES:ää, mineraaliöljyjä eivätkä haitallisia säilöntä-tai väriaineita.Nacomi

Tuoteryhmät