Voe

VOE  – tukitekstiilit

VOE S.A on vuonna 1985 perustettu yritys, joka on erikoistunut valmistamaan tukitekstiilejä plastiikkakirurgisten toimenpiteiden jälkeiseen hoitoon. Espanjalaisen VOEn tukitekstiileihin luottavat plastiikkakirurgit ympäri maailmaa. Tuotteita on käytössä yli 50 maassa.

Taatakseen kontrolloidun paineen hoidettavalla alueelle, VOE-tukitekstiilit on valmistettu hengittävistä ja kestävistä kankaista, elastisuutta unohtamatta. VOE -tuotteiden mitoitus on espanjalainen, joten jos olet mitoiltasi vähänkin kookkaampi ota seuraava koko ylöspäin.

VOEn painetekstiilit edistävät leikkausten jälkeistä toipumista nopeuttamalla hoidetun alueen turvotuksen laskemista. Tuotteiden muotoilu ja laadukas valmistus takaa hyvän istuvuuden ja korkealuokkaisen viimeistelyn.

VOEn erittäin kattavasta tuoteperheestä löytyy mm. tukihousut rasvaimun jälkihoitoon, tukiliivit, rintaliivit, kasvotuet ja vatsatuet. Tuoteperheestä löytyy myös oma mallisto miehille. Pystymme myös yhdessä suunnittelemaan tuotteen juuri sinun tarpeitasi ajatellen. 

Voe -tuotteiden toimitusaika 1 - 2 viikkoa.

Voe-tuotteet

Voe

Tuoteryhmät