Ihoa hoitava meikkisarja

Puhdas ja orgaaninen meikkisarja Emani Yhdysvalloista. Sarja on erityisesti kehitetty paitsi huippumeikkitaiteilijoiden, myös ihotautilääkäreiden, plastiikkakirurgien sekä ihonhoidon ammattilaisten käyttöön. Emani -mineraalimeikkien käyttö tukee ihonhoitoa: tuotteiden aineosat antavat ihon hengittää eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteissa on myös luonnollinen aurinkosuoja (SPF 17).

Emani -meikit on valmistettu luonnonmineraaleista ja niiden valmistuksessa on käytetty mahdollisimman vähän erilaisia ainesosia. Tuotteiden valmistuksessa ei ole käytetty kovia kemikaaleja, mineraaliöljyjä, talkkia, säilöntäaineita, parabeeneja, tuoksuja tai muitakaan ihoa tunnetusti ärsyttäviä ainesosia. Emanin pääraaka-aineet ovat MICA, titaniumdioksidi sekä rautaoksidi. Kaikki sarjan tuotteet ovat erinomaisia herkälle ja epäpuhtaalle iholle.

Upea silkkimäinen koostumus ja täydellinen peittävyys
Meikkisarjan valikoima on laaja. Kasvojen pohjustukseen on eri sävyisiä jauhemaisia meikkipuutereita, puristemeikkipuutereita sekä nestemäisiä, mm. hyaluronihappoa ja jojobaöljyä sisältäviä meikkivoiteita. Silmille, kulmille ja huulille on omat upeat värisävynsä, unohtamatta 80% orgaanista ripsiväriä. Meikinalustuotteet ja seerumit pohjustavat meikin pysymään kasvoilla koko päivän sekä antavat himmeän sekä tasaisen pinnan meikinlevitykseen.

Ympäristöystävällinen meikkisarja
Emani kuuluu SafeCosmetics -järjestöön. Kaikki tuotteet on pakattu kierrätettävästä materiaalista tehtyihin käyttäjäystävällisiin ja kauniisiin pakkauksiin.

Emani-tuotteet

Emani meikit

Tuoteryhmät