Gigi

Gigi Cosmetic Laboratories yhtiön perusti vuonna 1957 israelilainen Eliezer Landau. Gigin tavoitteena oli kehittyä Israelin johtavaksi kosmetiikka-yritykseksi, joka palvelisi asiakkaidensa kaikkia tarpeita. Uskottavuus, ammattimaisuus, innovaatio ja lojaalisuus ovat Gigin menestyksen salaisuuksia.

Tänään Gigilla on yli 400 laadukasta tuotetta. Gigi myy yli 60% ammattilaisten käyttämistä kosmetiikka tuotteista Israelissa, ja vie tuotteitaan ympäri maailmaa. Gigi keskittyy tuotteiden kehittämiseen, hyödyntämällä yhä tehokkaampia, tieteellisesti tutkittuja ja testattuja menetelmiä. Ylivertaiset tuotanto- olosuhteet, tarkka laadunvalvonta ja testaus varmistavat tuotteiden laadun. Kaikki Gigi tuotteet perustuvat luonnon ainesosiin ja ovat testattu dermatologisesti. Gigi käyttää vain ympäristöystävällisiä, kierrätettäviä pakkauksia eikä tuotteita ei ole testattu eläimillä.

GIGI Tuotesarjat

NUTRI PEPTIDE -SARJA

Tämä aktiivinen linja saa aikaan nopeita tuloksia yhdistäen luonnon raaka-aineet ja viimeisimmän teknologian. Nutre Peptide -sarja on täydellinen anti-ageing sarja. Se tasoittaa ihon sävyä, juonteita ja ryppyjä sekä kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Innovatiiviset pienimolekyyliset ainesosat toimivat synergiassa ihon luonnollisten toimintojen kanssa kaikissa ihokerroksissa. Jatkuva solutuotannon ylläpitäminen pitää ihon nuorekkaana ja kiinteänä. 


Gigi-tuotteet

Valitettavasti antamallasi hakusanalla ei löytynyt yhtään tuotetta. Voit kokeilla hakea uudestaan tai selata tuotteitamme alta.

Gigi

Tuoteryhmät