16.10.2015

I Love Me

Make Yourself Amazing Messutarjouksia...

Helsingin Messukeskuksessa 16. - 18.10.

Hei,

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme I Love Me – messuille Helsingin Messukeskukseen 16. – 18.10. Meidät löytää osastolta 6e91.

Messutarjouksena meillä ovat upeat ranskalaiset Cosmetics 27 – tuotteet. Jos ostat messuilla kaksi Cosmetics 27 tuotetta, saat kolmannesta -50% alennusta*. Tule testaamaan tuotteita ja hakemaan omasi! Cosmetics 27 ei ole vain uusi anti-ageing -sarja, vaan konkreettisen tutkimuksen tulos, jonka tärkeimpänä tavoitteena on tuotteen tehokkuus. Cosmetics 27 tuotteet perustuvat yksinomaan aktiivisiin luonnon aineisiin, eikä niissä ole käytetty parabeenejä, phenoxyetanolia, öljyjohdannaisia eikä silikonia.

Myös messujen ajan kaikki Emani Minerals ammattilaiskäyttöön tarkoitetut meikkisiveltimet ovat -40%, sekä messuilla että verkkokaupassa. Emanin vegaani mineraalimeikkisiveltimet takaavat huolitellun lopputuloksen.

Voit ottaa osaa messu – kilpailuumme ja voittaa palkinnoksi suositun ISKIN Lipaddict – Anti-aging huulikiilteen USA:sta. Lipaddict huulikiille parantaa huulten kokoa ja täyteläisyyttä. Vähentää ryppyjä ja juonteita huulissa ilman täyteaineita. Hoitaa ja kosteuttaa huulia, auttaen tekemään niistä sileät ja pehmeät. Tuotteen sisältämät peptidit, tripeptidit ja merileväuutteen kollageeni auttavat lisäämään omaa kollageenin tuotantoa sekä C-, E- ja K-Vitamiinit ja orgaaniset kasviuutteet toimivat voimakkaina antioksidantteina. 12 houkuttelevaa sävyä.

Tervetuloa mukaan!

  • Huom. alennuksen saa halvimmasta valitsemastasi tuotteesta.

Tuoteryhmät