31.1.2016

Ystävänpäivän tarjouksia

Ystävänpäivän tarjouksia

Lahjoja kaikille ystäville ja itselle?

Happy Valentine’s Day!

Tässä muutama lahjaidea ystävänpäiväksi;

Suositulla anti-ageing huulikiillolla saat täyteläiset huulet ilman täyteaineita. ISKIN® Lipaddict Parantaa huulten kokoa ja täyteläisyyttä sekä vähentää ryppyjä ja juonteita huulissa ilman täyteaineita. Samalla Lipaddict hoitaa ja kosteuttaa huulia, auttaen tekemään niistä sileät ja pehmeät.

Nyt ystävänpäivän tarjouksena saat 20% alennuksen Lipaddict huulikiilloista!*

  • Peptidit, tripeptidit ja Merileväuutteen kollageeni auttavat lisäämään omaa kollageenin tuotantoa saaden huulet näyttämään nuorekkaammilta ja täyteläisemmiltä
  • C-, E- ja K-Vitamiinit ja orgaaniset kasviuutteet toimivat voimakkaina antioksidantteina (anti -ageing ominaisuus)
  • Orgaaniset kosteuttavat öljyt, kuten jojobaöljy, aprikoosi öljy, avokado öljy ja viinirypäleen siemenöljy auttavat kosteuttamaan, pehmentämään ja tasoittamaan huulia
  • Valmistaja Fraser Research Labs Inc New York USA
  • 12 houkuttelevaa sävyä

Toisena tarjouksena ILASH® – ja IBROW® -hoitoseerumit.

Mikä olisikaan vielä parempaa kuin hyvä maskara? Seerumi, joka saa ripset kasvamaan! Kaikkihan me haluamme pitkät ja hurmaavat ripset. Kiitos innovatiisen teknologian nyt se on mahdollista ILASH -seerumilla, jopa kolmessa viikossa. Ohenevat ja vähäiset kulmakarvat ovat monien ongelma, mikä voi johtua ikääntymisestä, jostain sairaudesta tai jos kulmia on nypitty liikaa. Nyt IBROW® -hoitoseerumilla voit vihdoin saavuttaa haluamasi paksummat, tuuheammat ja terveemmät kulmat vain neljässä viikossa!


Ystävänpäivän tarjouksena saat 20% alennuksen molemmista seerumeista!*

ILASH ja IBROW -tuotteet ovat tutkittuja ja dermatologisesti testattuja. Ne sisältävät patentoidun yhdistelmän kosteuttavia ja hoitavia luonnon peptidejä, jotka on kohdistettu stimuloimaan silmäripsien/kulmakarvojen kasvua sekä vahvistamaan ohenevia ja harvenevia silmäripsiä/kulmakarvoja. Sopivat myös herkälle iholle ja herkille silmille! Nämä tuotteet eivät ärsytä. ILASH -seerumi sopii käytettäväksi myös ripsipidennysten kanssa vahvistamaan omia ripsiä.

Kaunista Ystävänpäivää,

Toivottaa Mya x

*Tarjoukset voimassa 7.2.2016 asti

Tuoteryhmät