25.5.2014

Suojaudu auringolta

Suojaudu auringolta

'Summer skin care is all about sunscreen, sunscreen, sunscreen.'

Kesällä ihonhoidon tärkeimmät tuotteet ovat auringolta suojaavia. Auringonotto voi aiheuttaa paljon muutakin kuin 'vain' kipeän punaisen ihon. Dermatologien mukaan pitkä-aikainen auringolle altistuminen aiheuttaa mm. maksaläiskiä, punaisia kuivia näppylöitä, ihon kuivumista, vanhenemista, ryppyjä ja kaikkein pahinta, ihosyöpää.
Mutta, miten välttyä auringolta? Se on vaikeaa. Jos ihosi ei tuota tarpeeksi suojaavaa melaniinipigmenttiä tai jos olet ehtinyt altistua auringolle ennenkuin tarpeeksi pigmenttiä on muodostunut, auringon ultravioletti säteet tappavat ihosoluja. Jopa lievä auringosta aiheutunut palovamma (joka näyttää vain punakalta iholta) tuhoaa ihon päällimmäisen kerroksen.
Siitäkin huolimatta että nykypäivänä auringosta aiheutuvat iho-ongelmat ovat hyvin tiedostettuja, useat meistä, ovat joskus laiskoja ihon suojaamisessa tai ajattelemme helposti että vähän väriä saavat meidät näyttämään terveemmiltä.
Muistathan sinä suojata ihoasi tänä kesänä, tässä muutamia meidän suosittelemiamme tuotteita;


GIGI-SUN CARE Anti-Ageing Moisturizer SPF 30 UVA/UVB
GIGI-SUN CARE Anti-Ageing Moisturizer SPF 50 UVA/UVB
Korkean suojan omaava kosteuttava aurinkovoide, 75ml. Täyttää Eurooppalaiset uudet standardit ja antaa tehokkaan suojan UVA ja UVB säteilyä vastaan. Sekä hoitaa ikääntymisen merkkejä.


MEDI-PROTECT Sunscreen SPF 30 UVA/UVB
Kevyesti sävyttävä aurinkosuojavoide, 150 ml. Medicalian Medi-Protect aurinkosuojavoide on erittäin suosittu tuote, erityisesti Australiassa. se on ihoa rauhoittava, rasvaton ja erittäin tehokas aurinkosuoja. Se on samalla kevyesti sävyttävä ja ihoa kosteuttava voide. Tämä ainutlaatuinen tuote sisältää myös E-vitamiinia. UVA/UVB suoja. Sopii kaikille ihotyypeille, ja käytettäväksi myös esteettisten hoitojen jälkeen.


EMANI Crushed Mineral Foundation
Emanin jauhemaisella mineraalimeikkivoidepuuterilla on upea silkkimäinen, kevytrakenteinen koostumus sekä haluttaessa täydellinen peittävyys ja levittyvyys. Rauhoittaa ihoa kasvohoitojen ja kuorinnan jälkeen. Sivellintä käyttämällä luot kevyemmän meikin, meikkisienellä peittävämmän, lopputuloksena saat lumoavan hehkun kasvoille.

  • Ei sisällä talkkia tai parabeeneja
  • Sisältää luonnollisen UVA ja UVB suojan, SPF17
  • Sopii kaikille ihotyypeille
  • 7 sävyä


GIGI-BIOPLASMA CC Cream SPF15
CC-Meikkivoide, 75ml. Meikkivoide yhdistettynä ihonhoitoon, luo iholle hohdokkaan tunteen koko päiväksi. Hoitaa viittä ikääntymisen ongelmaa; epätasaista sävyä, virheitä, ryppyjä, kuivuutta ja karheutta. Voide sisältää aktiivisia aineosia, jotka parantavat ihoa: C-vitamiini valkaisee ihon värjäytymiä ja toimii antioksidantin tavoin estäen hapettumisvauriot. Tehokas kosteuttaja, nostaa ihon kosteustasoa ja pehmentää hienoja viivoja. Sisältää puhdasta pigmenttiä, mikä antaa yhdenmukaisen suojan ja kätkee ihon virheet. Tekee ihosta pehmeän ja säteilevän. Asettuu nopeasti ja sopii kaikille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön.Tehokas aurinkovoide takaa maksimi suojan UV vaurioita ja vapaita radikaaleja vastaan ja estää muutokset ihon sävyssä.

Tuoteryhmät