1.9.2014

Kaksi uutta Stratum C tuotetta!

Kaksi uutta Stratum C tuotetta!

Vitality Eye Serum ja Skin Calming Toner

UUTUUS anti-ageing silmänympärysseerumi, STRATUM C Menopause Vitality Eye Serum, 12ml

Ikääntyessämme, iho silmien ympärillä ohenee, muuttuu herkemmäksi ja siihen alkaa muodostua pieniä ryppyjä. Vaihdevuosista johtuvat uniongelmat lisäävät silmien ympärillä olevaa tummuutta ja turvotusta.

Stratum C Vitality Eye seerumi ei ainoastaan paranna kollageenin määrää, vaan stimuloi verenkiertoa silmien ympärillä, vähentäen näkyvästi tummia ja turvonneita alueita. Yhdistettynä Stratum C:n käyttämiin ylellisiin anti-ageing ainesosiin seerumi palauttaa silmän nuorekkaan ja terveen hehkun, täydentäen kosteustasoja ja vähentäen olemassa olevia juonteita ja ryppyjä.

Seerumi sisältää Irish Moss leväuutetta ja hyaluronihappoa, joita loytyy myos STRATUM C:n Menopause Repair seerumista. Lisaksi tuote on täynnä voimakkaita antioksidantteja, jonka takia tuote on suljettu hienoon ilmatiiviiseen ruiskuun annostellen nerokkaasti juuri tarvittavan määrän molemmille silmille. Jokainen ruisku sisältää yli 100 annosta.

VITALITY EYE SERUM 67€

UUTUUS rauhoittava kasvovesi tehokkaalla antioksidanttisuojalla, STRATUM C Menopause Skin Calming Toner, 120ml

Vaihdevuosien aikana elimistön luonnollinen suoja ymparistön elementtejä vastaan heikkenee ja iho muuttuu herkkemmäksi ja kuivemmaksi.

Stratum C:n rauhoittavassa kasvovedessä on ainutlaatuinen yhdistelmä, joka sisältää mm. koentsyymia Q10 ja Hyaluronihappoa. Kasvovesi kiinteyttää ihoa, ylläpitää tervettä pH-tasapainoa, tarjoaa suojaa vapailta radikaaleilta, jotka nopeuttavat ikääntymistä ja vahingoittavat ihosoluja.

Tuoreet, rauhoittavat ja luonnolliset ainesosat kuten Aloe Vera, papaija, kurkku, salvia ja appelsiinin kukka sisältävät mikrohiukkasia, jotka edesauttavat koentsyymi Q10:n imeytymistä, virkistävät ihosoluja samalla suojaten ihoa hapetusaineilta, jotka aiheuttavat mm. ihon kuivumista ja ikääntymistä.

Suositellaan käytettävaksi aamuin ja illoin puhdistuksen jälkeen yhdessa STRATUM C Menopause Skin Gentle Cleanser ja STRATUM C Menopause Protect Cream tuotteiden kanssa.

SKIN CALMING TONER 23€

Tuoteryhmät